1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Darbe çetesinin katliamında bir ateş de Pazar'a düştü
Darbe çetesinin katliamında bir ateş de Pazar'a düştü

Darbe çetesinin katliamında bir ateş de Pazar'a düştü

Türkiye'nin tarihi bir demokrasi imtihanından geçtiği saatlerde, darbeci çetelerin İstanbul Acıbadem'deki Telekom kuşatmasına karşı çıkan vatandaşlara açılan ateşte Rize Pazarlı genç hayatını kaybetti.

A+A-

PAZAR53/ÖZEL
Kadıköy Acıbadem Caddesi'ni kapatarak Türk Telekom binasına giren darbeci çetenin emrindeki askerler sabaha kadar polislerle çatıştı.

murat2.jpg

Askerlerin bulunduğu caddeyi vatandaşlar her iki taraftan da trafiğe kapatarak polis ekiplerine destek verirken çatışmalar sırasında Rize Pazar Cumhuriyet Mahallesinden Murat Naiboğlu, aldığı kurşun yaralarıyla hayatını kaybetti.

murat1-001.jpg

Diş hekimi Arif Acar'ın da teyzesinin oğlu olan, 39 yaşındaki 2 çocuk babası Naiboğlu’nun cenazesinin İstanbul’da kaldırılacağı öğrenildi.

İstanbul'da yaşayan ancak tam bir Pazar sevdalısı olduğu ve sık sık memleketine geldiği belirtilen Murat Naiboğlu'nun, memleketi Pazar’da ise 18 Temmuz Pazartesi günü sahil camiinde gıyabi cenaze namazı kılınacağı, ayrıca darbeye karşı demokrasi yürüyüşü yapılacağı öğrenildi. (Kaynak: www.pazar53.com)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum
İlgili Haberler