1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Delege tavır koydu: "Yönetim Karaman'ı defterden silsin!"
Delege tavır koydu: "Yönetim Karaman'ı defterden silsin!"

Delege tavır koydu: "Yönetim Karaman'ı defterden silsin!"

Rizespor'u küçük bir alacağından dolayı icraya veren eski teknik direktör Hikmet Karaman'a bir tepki de delegeden geldi.

A+A-

ALİHAN TELATAR
Ç. Rizespor’da yönetim eski teknik direktör Hikmet Karaman’ın alacaklarından dolayı kulüp hakkında icra takibi başlatması yeşil-mavili camiayı harekete geçirdi.

Yönetim Karaman’ın görev yaptığı 3 yıllık süreç içindeki hesapları incelemeye alırken Rizespor delegeleri de harekete geçti.

Rizespor kulübü derneği delegesi ve camianın sevilen isimlerinden olan Hüseyin Bıçakçı, bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarının altını çizerek şunları söyledi: “Öncelikle bizim Rizespor yönetiminde ricamız var.  Hikmet Karaman’ın bir daha Çaykur Rizespor’a gelmemesi için yönetim kurlu karar almalıdır. Bu karar da resmileştirilmelidir. Rizespor delegesi olarak böyle bir karar alınmasını ben yönetimden özellikle rica ediyorum.” 

İncelenip açıklansın
Hikmet Karaman’ın geçmiş yıllarda Rizespor’a gidip geldiğine dikkat çeken Hüseyin Bıcakçı, “3 yılda Rizespor’ dan 3 milyon 496 milyon dolar alan biri 225 bin dolar alacağı için icra takibi başlatması hiç hoş olmadı. Böyle bir durum da bizi çok üzdü Çaykur Rizespor kulübü delegeler olarak Hikmet Karaman’ın bir daha Rizespor’a gelmemesi için bu kararın alınmasını Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’dan özellikle istiyoruz. Başkanımız, Karaman döneminde ne alında ne satıldı bunları sonuna kadar incelesin. Yapılan incelemede çıkan sonuçları da genel kurulda delegelerin önüne koysun. Rizespor delegeleri olarak başkandan bunu yapıp kamu oyunu aydınlatmasını istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum