1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Delik çorap muhabbeti! VİDEO
Delik çorap muhabbeti! VİDEO

Delik çorap muhabbeti! VİDEO

Washington Post gazetesi, Türkiye ziyareti sırasında delik çoraplarıyla görüntülenen Dünya Bankası Başkanı Wolfowitz ile nasıl dalga geçti! İZLE

A+A-

Washington Post gazetesi, Türkiye ziyareti sırasında delik çoraplarıyla görüntülenen Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz ile dalga geçti. Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz’in Türkiye ziyareti sırasında camiyi ziyaret etmek çıkardığı ayakkabılarının içinden çıkan delik çorapların yankısı sürüyor. Son olarak Amerika’nın önde gelen gazetelerinden Washington Post, Dünya Bankası Başkanı’nı “ti’ye aldı".

 


           Wolfowitz’in Türkiye’de son derece “modaya aykırı" olduğu vurgulanan haberde Dünya Bankası Başkanı’nın ayakkabısını çıkardığında, iki çorabının da delik olduğunun ortaya çıktığı vurgulandı.
      Washington Post gazetesi bunun üzerine, “Yeni çoraplar için 3 dolar harcamayan birinden mali yardım alır mıydınız" diye sorarak dalga geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız