1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. DENİZ MEVSİMİ BOĞULMALARLA BAŞLADI
DENİZ MEVSİMİ BOĞULMALARLA BAŞLADI

DENİZ MEVSİMİ BOĞULMALARLA BAŞLADI

Serinlemek için denize giren 2 gençten birinin cansız bedeni denizden çıkartılırken, diğerinin cesedini Karadeniz'de arama çalışmaları sürüyor

A+A-

Trabzon’un Sürmene ilçesinde serinlemek için denize giren 2 gençten birinin cansız bedeni denizden çıkartılırken, diğerinin cesedini arama çalışmaları sürüyor.

bogulma05.jpg

Olay bugün 14.30 sıralarında ilçenin Yeniay beldesi Çam Tersanesi mevkiinde meydana geldi. Denizin dalgalı olmasına aldırış etmeden uyarılara rağmen serinlemek için denize giren Yusuf Uzun (15) ile Hasan Karateke (16) bir süre sonra gözden kayboldu.

bogulma02.jpg

Gençlerin kaybolduğunu gören vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirirken, bölgeye Rize’den Deniz Polisi çağrıldı. Çevredekiler tarafından gençlerden Hasan Karateke (16) denizden çıkartılarak suni teneffüs yapılırken, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizde kaybolan Yusuf Uzun’u arama çalışmaları dalgalara rağmen güçlüklü sürdürülüyor.

bogulma1.20130622172518.jpg

bogulma06.jpg

bogulma04.jpg

bogulma03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum