1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. "Dikkat ayı var" tabelası astılar!
"Dikkat ayı var" tabelası astılar!

"Dikkat ayı var" tabelası astılar!

Artvin'de Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yol kenarına dikilen "Dikkat, ayı çıkabilir!" tabelası vatandaşların komiğine gitti.

A+A-

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Meydancık beldesinde yol kenarına "Dikkat ayı çıkabilir" levhası asıldı.
Meydancık beldesine giden yolun kenarında "Dikkat ayı çıkabilir" levhası yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Meydancık beldesine bağlı Erikli köyü Muhtarı Mustafa Temur, "Burada belediyenin çöp döktüğü yer var. Ayılar bu çöplükten faydalanmak için geliyor, yola yakın olduğu için bazen de yola çıkıyorlar. Milli Parklar Müdürlüğü tarafından vatandaşları uyarmak amacıyla böyle bir tabela asıldı. Tabela hem şaşırtıyor hem de korkutuyor" dedi.
Tabeladaki yazıyı okuyan vatandaşlar ise aslında yazının altında 'dikkat ayıyı vurmayın' yazılması gerektiğini, vatandaşların korkusundan ayıları vurup ömürlerini mahkemelerde geçirebileceğini belirtiyor. Birçok kişinin bu kanunları bildiğini söyleyen vatandaşlar yine de hatırlatmakta yarar olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız