1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Dink'in katili Trabzon'dan
Dink'in katili Trabzon'dan

Dink'in katili Trabzon'dan

Dink'in katil zanlısının Trabzon doğumlu Ogün Samas olduğu belirlendi. Kimlik tespiti Ogün Samas'ın babasının ihbarı ile gerçekleşti.

A+A-

Hrant Dink'in katiline adım adım yaklaşılıyor. Fotoğrafların ardından zanlının kimliği de tespit edildi. Dink'in katil zanlısının Trabzon doğumlu Ogün Samas olduğu belirlendi.
Kimlik tespiti Ogün Samas'ın babasının ihbarı ile gerçekleşti. Trabzon polisi ihbarı yapan baba Ahmet Samas ile birlikte 10 kişiyi üç saat önce (18:00'de) gözaltına aldı.
Gözaltına alınan Ogün Samas'ın babası ve diğer 10 kişinin yarın uçakla İstanbul'a getirilmesi bekleniyor. Katil zanlısı Ogün Samas'ın babası Ahmet Samas'ın Trabzon'un Ferizli belde belediyesinde geçici işçi olarak çalıştığı bildirildi.
Ogün Samas'ın ise Trabzon Ahmet Canbalı lisesinde öğrenci olduğu belirtilirken, Samas'ın mezun olup olmadığı bilinmiyor.
15 GÜNDE 5 UÇUŞ YAPMIŞ
Hrant Dink'in birinci derecede katil zanlısı olduğu öne sürülen Ogün Samas'ın, son 15 günlük süre içinde özel bir hava yolu şirketiyle Trabzon-İstanbul arasında 5 seyahat gerçekleştirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız