1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Diyarı Kesimal Pazar'da STK'ları ağırladı
Diyarı Kesimal Pazar'da STK'ları ağırladı

Diyarı Kesimal Pazar'da STK'ları ağırladı

Pazar'da nezih bir yemek salonu oluşturma adına Kesimal Şirketler Grubu tarafından faaliyete geçirilen Diyarı Kesimal, Ramazan'daki 2. iftar organizasyonunda ilçelerdeki STK'lara ev sahipliği yaptı.

A+A-

Pazar, Hemşin ve Çamlıhemşin’deki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve üyeleri, Diyarı Kesimal’de düzenlene iftar organizasyonunda biraraya geldi.

stk1-001.jpg

Pazar 24 nolu Minibüsçüler Kooperatifi başkanı İbrahim Bengli, Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, 4 nolu Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı, 55 nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Ergin, 57 nolu minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Dilber, Hemşin Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Celal İleri, 53 nolu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Adnan Akkaya, D. Karadeniz Hür Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Biber, Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ve Çamlıhemşin Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Sezai Yağcı ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde genel değerlendirmelerde bulunuldu.

stk2-001.jpg

galeri.gif

stk3-001.jpg

stk4-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum