1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dua ve göz yaşlarıyla uğurlandı
Dua ve göz yaşlarıyla uğurlandı

Dua ve göz yaşlarıyla uğurlandı

Ankara'da genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Folksav Başkanı, Pazarlı iş adamı Veysel Atacan'ın 46 yaşındaki oğlu Gültekin Atacan, son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

SELÇUK ÇİL/ANKARA
Pazar53 - Önceki gün geçirdiği kalp krizi soncu 46 yaşında hayatını kaybeden Gültekin Atacan, bugün öğle namazının ardından Ankara Karşıyaka Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

cen9-001.jpg

Cenazeye, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Mehmet Haberal, Rize Dernekleri Başkanı İdris Kansızoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim, çok sayıda bürokrat, STK başkan ve üyeleri ile vatandaşlar iştirak etti. (Pazar53)

İLGİLİ HABER: VEYSEL ATACAN'IN EVLAT ACISI

cen2-008.jpg

cen1-008.jpg

cen8-001.jpg

cen7-003.jpg

cen6-003.jpg

cen5-005.jpg

cen4-005.jpg

cen3-006.jpg

İLGİLİ HABER: VEYSEL ATACAN'IN EVLAT ACISI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum