1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. DÜĞÜNDE ARKADAŞINA "EKMEK" TAKTI
DÜĞÜNDE ARKADAŞINA "EKMEK" TAKTI

DÜĞÜNDE ARKADAŞINA "EKMEK" TAKTI

Trabzon’a Kayseri’den gelin gelen Hatice Yılmaz Köroğlu’na damadın arkadaşı Emrah Ayvaz tarafından düğün hediyesi olarak üzerinde “Hatice ve Selim” yazan “Vakfıkebir ekmeği” hediye edildi.

A+A-

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan düğün ile dünya evine giren Hatice Köroğlu Yılmaz ve Selim Yılmaz çiftinin pideci ve fırıncı arkadaşı Emrah Ayvaz’ın orta merasiminde takı olarak “Vakfıkebir Ekmeği” hediye etmesi salonu dolduran davetliler tarafından şaşkınlıkla izlendi.

ekmek-001.jpg

Salona sırtında bir somun ekmek ile giren Ayvaz, üzerinde “Hatice ve Selim” yazan ekmeği düğün hediyesi olarak gelin ve damada sundu. Üzerinde isimlerinin yazılı olduğunu gören Hatice ve Selim çifti şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, “En anlamlı hediyeyi almak bizleri son derece sevindirdi. Emrah beye teşekkür ediyoruz” dediler.
Emrah Ayvaz ise, “Gençlerimizin mutluluklarının Vakfıkebir ekmeği kadar bereketli ve uzun ömürlü olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum