1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Düğüne giden aile Kelkit’te kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı
Düğüne giden aile Kelkit’te kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Düğüne giden aile Kelkit’te kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

Artvin’den Gaziantep’e düğüne giden otomobil Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kaza yaptı. Kazada 27 günlük bebek hayatını kaybederken, anne ve babası yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’te bir akrabalarının düğününe gitmek için Artvin’den yola çıkan Feyyaz Arslantaş (27) yönetimindeki 08 AL 163 araç otomobil Ünlüpınar Beldesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

kaza1-006.jpg

Kazada yaralanan sürücü Arslantaş ile eşi Şule Aslantaş (24) ve 27 günlük bebekleri Yusuf Talha Arslantaş olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

kaza2-006.jpg

Yaralı 27 günlük bebek Yusuf Talha Arslantaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Feyyaz ve anne Şule Arslantaş ise ilk müdahalelerinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız