1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dükkana isim verip LED TV kazanan okurumuz belli oldu
Dükkana isim verip LED TV kazanan okurumuz belli oldu

Dükkana isim verip LED TV kazanan okurumuz belli oldu

Pazar'da yeni açılacak iş yerine isim önerisi yapan talihli belli oldu. İşte o talihli okurumuz:

A+A-

Pazar’da İş Bankası üzerinde yapımına başlanan yeni iş yerinin ismini Pazar53 okurları belirledi...

Kesimal Aydınlatma Şirketi tarafından yemek sektörü üzerine yapımına başlanan iş yerinin ismiyle ilgili, Pazar53 internet okurları arasında verilen isim tekliflerinden bir tanesi kabul görürken, bu okurumuz 82 ekran LED TV kazandı.

Rize Merkez’den Emine Sadıkoğlu, yeni iş yerine “Diyarı Kesimal" ismini vererek LED TV’yi kazandı.


kesimal3-001.jpg

HEDİYE RİZE MERKEZE GİTTİ
Eşiyle birlikte geldiği Pazar ilçesinde açılış hazırlıklarının devam ettiği Diyarı Kesimal’de, hediyesi olan 82 ekran LED TV’yi işletme sahibi Süleyman Kesimal’den teslim alan Emine Sadıkoğlu, “Çok mutlu oldum böyle bir yere isim koyacağınız zaman başka bir yere benzemeyeceği mantığından yola çıkarak öncelikle soy adının başta olmasını istedim Kesimal olarak. Buna uygun olarak da bir ek düşündüm. Diyarı Kesimal, yani Kesimallerin yeri ismini düşündüm. Kulağa daha hoş gelecek, kolay söylenebilecek bir isim olsun dedim.” diye konuştu.

kesimal4-001.jpg

“BANA DÜĞÜN HEDİYESİ OLDU” 
Yarışmadan nasıl haberdar olduğu sorusunu ise “Ben Pazar53 takipçisiyim” diye cevaplayan Emine Sadıkoğlu, “Haber sitelerini sürekli takip ediyorum. Pazar53’de haberleri okurken denk geldim ve tahminimi yaptım. Düğünüm de vardı. Bir süre mail adresime bakamadım. Düğünümden sonra mail adresime bakıp bana çıktığını görünce bayağı bir sevindim. Düğün hediyesi de oldu.” dedi. 

kesimal5-001.jpg

“DİYARI KESİMAL, RAMAZAN’IN 10. GÜNÜ AÇILACAK”
İşletme sahibi Süleyman Kesimal ise dükkânına isim vererek LED TV kazanan Emine Sadıkoğlu’nu tebrik ederek, “İş yerimizi Ramazan’ın 10’uncu gününde iftar ve sahur yemeklerine açıyoruz. Bayramdan sonra ise resmi açılışımızı yapıp Diyarı Kesimal’i tüm bölge halkının hizmetine sunacağız. Bu yarışmaya katılıp iş yerimizin ismini veren Emine hamımı da tebrik ediyor kendisine teşekkür ediyoruz. Yine bu yarışma haberinde bir yorumcumuz, ‘isim önemli değil, muhakkak bebek bakım odası istiyoruz’ demiş. O zamana kadar projede yoktu. Bunu dikkate alıp bir de bebek odası ekledik. O yorumcumuza da teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

İLGİLİ HABER: Bu dükkana isim veren LED TV kazanacak

video1.png


Dükkana isim verip LED TV kazanan okurumuz... paylaşan: pazar53

kesimal6-001.jpg

kesimal7.jpg

kesimal1-001.jpg

kesimal2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum