1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Ekinci ailesinin acı günü
Ekinci ailesinin acı günü

Ekinci ailesinin acı günü

Eski Orman Bakanı ve Artvin Milletvekili Hasan Ekinci'nin eşi Sevim Ekinci kanser tedavisi gördüğü Başkent Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

A+A-

 Hasan Ekinci'nin hayat arkadaşı Sevim Ekinci Ankara Başkent Üniversitesi'nde kanser tedavisi görüyordu. Üç kız çocuk annesi olan Sevim Ekinci'nin vefatı Ekinci ailesini bir anda yasa boğarken, özellikle DYP camiasında da üzüntü yarattı. Artvin'de de Sevim Ekinci'nin hayatını kaybettiği öğrenilince başta DYP İl Başkanı olmak üzere bir grup cenaze törenine katılmak üzere Ankara'ya hareket ettiler.
Sevim Ekinci'nin ölüm haberinin alınmasının ardından Ankara'daki siyasi kulisler de hareketlendi. Hasan Ekinci'ye taziye dileklerini iletmek isteyen siyasiler ve partililer de Hasan Ekinci'nin evine akın ettiler.
Sevim Ekinci'nin cenazesinin bugün Kocatepe camiinde kılınacak öğle namazı sonrası Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum