1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Elektrik borcu yapılandırmasında son 15 gün!
Elektrik borcu yapılandırmasında son 15 gün!

Elektrik borcu yapılandırmasında son 15 gün!

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, elektrik borcu olan abonelere sağladığı ödeme kolaylığında son günün 31 Ekim olduğunu duyurdu!

A+A-

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmeni Büşra Sarıismail tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tüketicilerine güvenli ve kaliteli enerji tedarikini amaç edinen Çoruh EDAŞ, hizmet kalitesi seviyesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Faaliyetleri ile her zaman tüketici dostu olduğu imajı çizen kurum yapılandırma kampanyası ile abonelerine birçok imkân sağlıyor. Kampanya kapsamında, gecikme faizleri yüzde 100’e, anapara tutarı ise yüzde 25’e kadar affedilebilmektedir. Elektrik dağıtım sektöründe tüketici memnuniyeti esası ile hizmet veren Çoruh EDAŞ, 2017 yılı ve önceki yıllarda icra ve dava aşamasındaki abonelerin borçları için 31 Ekim 2018 Çarşamba gününe kadar Çoruh EDAŞ müşteri merkezlerine, il ve ilçe şefliklerine başvurarak yapılandırma fırsatlarından yararlanabilecek. 31 Ekim 2018 tarihine kadar Çoruh Elektik Dağıtım A.Ş.’nin müşteri merkezlerine, il ve ilçe şefliklerine başvuran aboneler, elektrik borcunun anaparasını peşin ödemesi halinde gecikme faizinde indirimlerden yararlanırken tamamını peşin ödeyemeyen aboneler için ise taksitlendirme imkânı sunuluyor. Bu kapsama dahil olan tüm tüketicilerin en kısa süre içerisinde Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş müşteri merkezlerine, il ve ilçe şefliklerine başvuru yapmaları gerektiği kamuoyuna önemle duyurulur.” denildi. 

elektr-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız