1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ERBAKAN VAKFI RİZE ŞUBESİ AÇILIYOR
ERBAKAN VAKFI RİZE ŞUBESİ AÇILIYOR

ERBAKAN VAKFI RİZE ŞUBESİ AÇILIYOR

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Rize Şubesi, Merhum Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla açılıyor.

A+A-

Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Rize Şube Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, “Rize’deki farklı çevrelerde yer alan tüm Necmettin Erbakan sevenleri vakfımızın çatısı altında bir araya getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Erbakan Vakfı’nın, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yaptığını belirten Rize Şubesi Başkanı Zerdeci, Erbakan Vakfı’nın Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edindiğini belirterek, “Çalışmalarımızın gayesi bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmektir” diye konuştu.

 Zerdeci açıklamasında; “Erbakan Vakfımızın en temel amaçlarından biri, hayatını milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamaktır” dedi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Rize Şubesinin açılışıyla ilgili bilgi veren Zerdeci; Eski Adliye Binası arkası Tuzcuoğlu İş hanında bulunan Erbakan Vakfı Rize Şubesi’nin açılışının 24 Nisan 2016 Pazar Günü saat 14.00’da, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapılacağını söyledi.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 5 yıl dönümü münasebetiyle bir anma programının da düzenleneceğini ifade eden Zerdeci şunları söyledi: “Açılışımızı gerçekleştireceğimiz 24 Nisan Pazar günü saat 18.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Hocamızın vefatının 5. Yıl dönümü münasebetiyle ‘Yeni Bir Dünya; Erbakan’ başlığı altında Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyin katılımıyla anma programı düzenleyeceğiz. Hem Erbakan Vakfı Rize Şubemizin açılışına, hem de Erbakan Hocamızı anma programına tüm halkımızı davet ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız