1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. ERDOĞAN: İKİ ARAYI BULMAYA ÇALIŞIYORUZ
ERDOĞAN: İKİ ARAYI BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

ERDOĞAN: İKİ ARAYI BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Rizespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Erdoğan, "Agresif bir seyircimiz var ama tribünler dolmuyor. Bunun için gerekli adımları atıyoruz" dedi

A+A-

ALİHAN TELATAR
Rize Ticaret Borsası Başkanı ve Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Erdoğan, süper lig'de iki sezonun çok heyecanlı geçtiğini yeni sezonun ise çok farklı olacağını söyledi. Yeni sezon için farklı bir takım kurmaya çalıştıklarının altını çizen Erdoğan, "Bütçemiz belli, maddi gücümüz ortada. Her şeyimiz ortada olup şeffaf bir kulübüz. Gücümüz doğrultusunda iyi bir takım kurmak için çalışmalar devam ediyor. Hocamızın istediği doğrultusunda eksiklerimizi tamamlıyoruz. Bununla da yeni sezonda farkı bir Rizespor izleyeceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. İçine kapanık olarak oynayan değil, agresif saldırgan bir takım olacağız" dedi.

Transferde henüz ünlü oyuncular almadıklarını ifade eden Mehmet Erdoğan, "Böyle bir görüntümüz olmamasına rağmen Hikmet hoca ile birlikte uyumlu bir çalışmayla takım ruhunu oluşturmak için çalışıyoruz. Yönetim ve teknik heyet arasında uyumlu bir çalışma var. Buda gelecek sezonda farklı bir Rizespor olacağının göstergesidir" dedi. Rizespor'un yıllardır taraftar tarafından çok fazla sahiplenmediğine dikkat çeken Mehmet Erdoğan, "Böyle bir süreç olmadı. Agresif bir seyirci yapımız var ama tribünler maalesef dolmuyor. Buna örnek verdiğimde ise ortaya olumsuz bir durum çıkıyor. Geçen sezon tribünden elde edilen gelirle, tribünden kaynaklanan nedenlerden dolayı gelen cezaları karılaştırdığımız zaman iki katı daha fazla ceza yiyen bir Rizespor var. Buna rağmen yönetim olarak seyircimize farkı bir bakış getirmedik. Her şeye rağmen takımın desteklenmesini istedik ve bunun için çalıştık. Yeni sezon için ise şehirle bütünleşme ve Rizespor ruhunu yaymak için genel olarak farklı bir çalışma başlattık. Alt yapıya farklı bir yapı kazandırdık. Farklı dallarda birçok yeni amatör şubeler açtık. Yeşil-mavi renkleri şehirle bütünleşmeye çalışıyoruz.” dedi.

Bu konuda önemli çalışmalar yapıp somut adımlar attıklarının altını çizen Mehmet Erdoğan, "İlla yönetimin dediği olsun diye de hiç bir zaman zorlama içinde olmadık almayacağız da. Ancak taraftarın ve seyircinin dediği olsun diye bir şeyi de kabullenmedik. Biz iki arayı bulmaya çalışıyoruz. Bunun içinde elimizden gelen gayretin tamamını harcıyoruz.  Bunun için yönetim yapısını bile değiştirdik. Birlik. beraberlik ve birleşme yönünde aynı şeyleri konuşabilmek için gerekli çalışmaları yapıp adımları atıyoruz. Ben taraftarımızdan ilk maçtan itibaren stadı doldurup Rizespor'u sahiplenmelerini istiyorum. Her şey karşılıklıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum