1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Erzurum'da kar yağınca Rize'de biz üşüdük!
Erzurum'da kar yağınca Rize'de biz üşüdük!

Erzurum'da kar yağınca Rize'de biz üşüdük!

Erzurum Yapağlı İlkokulu ve Bitlis Boztepe İlkokulunda zor şartlarda eğitim öğretim gören 32 öğrenci için Rize'den 30 bin TL'lik giysi yardımı yapıldı.

A+A-

Çözüm Koleji Okul Müdürü Bahri Kahya öncülüğünde, Matematik Öğretmeni Tuğba Uzunoğlu ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Gamze Terzioğlu koordinesinde gerçekleştirilen proje kapsamında, Erzurum Yapağlı İlkokulu ve Bitlis Boztepe İlkokulunda zor şartlarda eğitim öğretim gören 32 öğrenci için yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında yaklaşık 30 Bin TL değerinde kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Söz konusu yardım kampanyası ile ilgili hazırlanan yardım kolileri ise okul Müdürü Bahri Kahya, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen törenle ilgili adreslere gönderildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kahya, "Milli Eğitim Bakanlığımızın 'Kardeş Okul' kampanyası kapsamında Erzurum ve Bitlis'teki okul yöneticilerimizle temasa geçerek ayakkabı numaraları ve elbise beden ölçülerinin de yer aldığı ihtiyaç listelerini temin ederek, adrese teslim ve kişiye özgü olarak yardım paketleri hazırladık. Bu kampanyada öğretmen, öğrenci ve velilerimizin desteği ile yaklaşık 30 Bin TL değerinde sıfır, hiç kullanılmamış giysiler temin edilmiş olup, bunlar adreslerine gönderilmiştir." dedi.

DEĞERLER EĞİTİMİ

Hamidiye Çözüm Koleji olarak sadece akademik veya bilgi eğitimi ile sınırlı kalmadıklarını ifade eden Kahya, "Okulumuz da çokça önem verdiğimiz "Değerler Eğitimi" projemizle ilgili öğrencilerimize insan olma ile ilgili, yardımlaşma duygularını harekete geçirme, coğrafyamızdaki insanların yerleri nerede olursa olsun onların ellerinden tutulabilecek hissini uyandırıp, öğrencilerimize bir ülke bütünlüğü ve birlik/beraberlik ruhunun tesisi aşılamak için böyle bir kampanya düzenledik. Ben bu süreçte üstün gayret sarf eden öğretmenlerimiz Tuğba Uzunoğlu ve Gamze Terzioğlu'na, diğer tüm öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Matematik Öğretmeni Tuğba Uzunoğlu ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Gamze Terzioğlu ise, Öğrencilerine yardımlaşmanın önemini yaşatmak için bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade ederek, "Erzurum ve Bitlis'teki okul yöneticileri ile irtibata geçerek bir yardım kampanyası başlattık. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen velilerimize, tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz." dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum