1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taziye için Trabzon'da
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taziye için Trabzon'da

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taziye için Trabzon'da

Gül, AK Parti eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'a annesinin vefatı nedeniyle taziyede bulunmak üzere Trabzon'a geldi

A+A-

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçtiğimiz günlerde annesi Fatma Göktaş'ı kaybeden Trabzon eski AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş'a taziye ziyaretinde bulunmak için Trabzon'a geldi. 

gul1-001.jpg

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Trabzon Havalimanı'na gelişinde eski bakanlardan Faruk Özak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda kişi karşıladı.

gul2-001.jpg

Gül, Trabzon Havalimanı'nda bir süre dinlendikten sonra Göktaş'ın Of ilçesinde bulunan evine hareket etti.

gul3-001.jpg

Öğle saatlerinde havayolu ile Trabzon'a gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, karayolu ile Göktaş'ın Of ilçesi Serince mahallesindeki evine gitti.

gul4-001.jpg

Burada Kemalettin Göktaş'a taziye ziyaretinde bulunan Gül'e Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda kişi eşlik etti.

video1.png


Abdullah Gül'den Of'da K. Göktaş'a taziye ziyareti paylaşan: pazar53

gul1-002.jpg

gul2-002.jpg

gul3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum