1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Esnaf Odalar Birliği Pazar'da kaynaşma iftarı tertipledi
Esnaf Odalar Birliği Pazar'da kaynaşma iftarı tertipledi

Esnaf Odalar Birliği Pazar'da kaynaşma iftarı tertipledi

Rize Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği tarafından Pazar’da tertiplenen iftar yemeğine merkez ve ilçelerdeki başkanlarla yöneticiler iştirak etti.

A+A-

Pazar, Rize Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği başkan ve yönetim kurulu ile ilçelerdeki yöneticilerini iftar programında ağırladı.

esnaf11.jpg

Pazar Diyarı Kesimal’deki esnaf kaynaşma ve dayanışma iftar programına Rize Esnaf Sanatkârlar Odalar Biriliği Başkanı Muammer Atılgan ve Başkan Yardımcısı Ekrem Kılıç, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin yanısıra çevre ilçelerdeki esnaf oda başkanları ile yöneticileri katıldı.

esnaf12.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın da iştirak ettiği iftar programı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken Rize Esnaf Sanatkârlar Odalar Biriliği Başkanı Muammer Atılgan, bu yıl farklı bir konsepte geçerek, ramazan ayında hayırlı bir hizmet başlattıklarını söyledi.

muammeratilgan-001.jpg

Başkan Atılgan, bu yıl, geniş kapsamlı düzenlenen geleneksel iftar programını kaldırarak burada yapılan harcamanın ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımına dönüştürülmesine karar verdiklerini ifade ederek, “Esnaf teşkilatı olarak bu akşam mütevazı bir şekilde, iftar yemeğini Pazar’da esnaf ve yönetici arkadaşlar ile sayın kaymakamımızın da teşrifleriyle gerçekleştirdik. Daha önce Rize Esnaf Odalar Birliği olarak her ramazan ayında geleneksel bir şekilde Rize’de kendi aramızda, diğer esnafların da katılımıyla geniş çaplı iftar yemeği veriyorduk. Bu sene yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber yapmış olduğumuz toplantıda farklı bir uygulama ile bu konseptin değiştirilmesini uygun gördük. Arkadaşlarımızın teklif ve önerileri bu doğrultuda oldu. Biz, şartların her geçen güz biraz daha zorlaştığını dikkate alarak çevremizdeki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeyi hedefledik. Geleneksel olarak her yıl yaptığımız iftar yemeğindeki masrafı ortadan kaldırıp yönetici arkadaşlar olarak etrafımızdaki ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak için bir çalışma başlattık. Burada harcayacağımız paraları fakir ailelere kumanya yardımına çevirdik. Bu anlamda bu geleneksel iftar yemeğini kaldırdık. Karşılığında da ihtiyaç sahibi ailelere bu bedeli kumanya alıp dağıtmayı uygun gördük. Bu akşam da esnaf teşkilatının yöneticileri olarak yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyesi arkadaşlarla beraber, Rize ilinin genelinde olmak üzere, Pazar’ı orta merkez olarak gördük ve ilimizin batısı ile doğusunda olan esnaf teşkilatı arkadaşlarımızla Pazar’da buluşarak, mütevazı bir iftar yemeği vermeyi uygun gördük. Sağolsun bütün yönetici arkadaşlarımızla burada buluştuk. Hem hasbıhal ettik hem de iftarımızı açtık. Hem de yeni açılan iş yerimizde esnaf arkadaşımızı ziyaret ederek açılışına iştirak etmiş olduk. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.” dedi. 

esnaf8.jpg

galeri.gif

video1.png


Esnaf Odalar Birliği Pazar'da kaynaşma iftarı... paylaşan: pazar53

esnaf10.jpg

esnaf9.jpg

galeri.gif

esnaf7-001.jpg

esnaf6-001.jpg

esnaf5-001.jpg

galeri.gif

esnaf4-001.jpg

esnaf3-001.jpg

esnaf2.jpg

esnaf1-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum