1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ETÜT MERKEZLERİNİN EĞİTİME KATKISI BÜYÜK
ETÜT MERKEZLERİNİN EĞİTİME KATKISI BÜYÜK

ETÜT MERKEZLERİNİN EĞİTİME KATKISI BÜYÜK

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte şehir merkezinden bir dizi incelemelerde bulundu.

A+A-

Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindekiler ilk olarak İstiklal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek burada öğrencilerle bir araya geldi ve okul idaresinden bilgiler aldı.

Ardından Tophane Mahallesinde bulunan ve yaklaşık 250 öğrenciye hizmet veren etüt merkezinin yanı sıra kadınlara yönelik eğitim ve kurs faaliyetlerinin gerçekleştirileceği, şuan itibariyle de tadilat aşamasında bulunan kadın etüt merkezinde incelemelerde bulundu.

val5-005.jpg

İncelemeleri esnasında merkezlerde yürütülen faaliyetler hakkında Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali ve diğer yetkililerden bilgiler alan Vali Bektaş; “Bu merkezler çocuklarımızın eğitimine büyük katkılar sağlıyor. Öğrencilerimiz, okul sonrası vakitlerinde burada buluşarak, öğretmenlerinin gözetiminde birlikte ders çalışma imkanı buluyor. Bu da öğrenciler arasındaki kolektif çalışma ve işbirliği ruhunu geliştiriyor. Ayrıca etüt merkezleri gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimine de katkıda bulunuyor. Böylece gençlerimizin istenmeyen alışkanlıklar kazanmasının da önüne geçmiş oluyoruz. Bu yönüyle, bu merkezlerde gerçekleştirilen faaliyetleri önemsiyor ve imkanlar ölçüsünde gereken katkıyı sağlıyoruz” dedi.

val4-005.jpg

Kadınlara yönelik etüt merkezlerinin de önemine değinen Vali Bektaş, “Her anlamda kendini ispatlayan Rizeli Kadınlar, buralarda oluşturulacak atölyelerde üretim yaparak ev ekonomilerine büyük katkıda bulunacaklardır” şeklinde konuştu.

val3-005.jpg

val2-007.jpg

val1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız