1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Fanatik Trabzonsporlu balık!
Fanatik Trabzonsporlu balık!

Fanatik Trabzonsporlu balık!

Arhavi'de koyu Trabzonspor taraftarı balıkçı Uğur Ulutaş’ın ağına takılan Bordo Mavi renkli Mercan balığı herkesi şaşırttı.

A+A-

Balıkçı Uğur Ulutaş’ın ağına takılan Bordo Mavi renkli mercan balığı Arhavi’de günün konusu oldu. Koyu Trabzonspor taraftarı olan Arhavili Balıkçı Uğur Ulutaş, sabahın erken saatlerinde denizden ağı çekince 1 kilogram ağırlığındaki bordo benekli, mavi balığı görünce şaşırdığını ve etkilendiğini söyledi. Ulutaş, balığın namını duyanların balıkhaneye akın ettiklerini de belirterek, “Mercan balığını almak için birçok kişi ısrar etti ama içimden satmak gelmedi. Şimdi bu balığı özenle derin dondurucumda saklayacağım ve Trabzonspor’u sezon sonunda Avrupa yolunda gördüğüm anda da afiyetle yiyeceğim” diye konuştu. (Necmettin NUMANOĞLU)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum