1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Fener turu zora soktu VİDEO
Fener turu zora soktu VİDEO

Fener turu zora soktu VİDEO

Şükrü Saraçoğlu müthiş bir karşılaşmaya sahne oldu. 3-1 yenik duruma düşen Fener, gol düellosunda yenilmedi. İŞTE GOLLER

A+A-
Kadıköy'de gol düellosu
Şükrü Saraçoğlu Stadı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen AZ Alkmaar maçında tıklım tıklım doldu. Uzun bir aradan sonra seyircisinin önüne çıkan Fenerbahçe, oyuna hırslı başladı. Ancak sakat ve cezalı olan oyuncularının yokluğu Sarı Lacivertlilere çok zor anlar yaşattı.
Forvette bir türlü etkili olamayan kanarya 15. dakikada  De Zeeuw'un golü ile yenik duruma düştü. Ancak kısa sürede toparlanan Sarı lacivertliler, 28. dakikada Tümer'in harika şutu ile beraberliği yakaladılar.
İlk yarı bu skorla biterken, Deivid kaçırdığı net gol pozisyonları taraftarlara saç-baş yoldurdu. Kezman ve Semih'in yokluğu daha fazla hisseden Fenerliler, ikinci yarıda büyük şok yaşadılar.
Dakikalar 62'yi gösterirken Boukhari'nin ceza alanı dışından çektiği şutu, Volkan'a sadece izlemek düştü. Bu golün şokunu atlatamadan AZ Alkmaar'ın ikinci golü bir dakika sonra geldi. Appiah'ın kaptırdığı topta Jenner sol çaprazdan bir kez daha ağları havalandırdı ve Fenerbahçe 3-1 yenik duruma düştü.
TUNCAY TAKIMI ATEŞLEDİ
Tam herşey bitti diye düşünülerken, maçın ilk anından itibaren hırslı bir oyun sergileyen Tuncay sahneye çıktı. 66. dakikada topu gögsüyle düzelten Tuncay sert bir şut ile farkı bire indirdi.

Bu dakikadan sonra hem Fenerbahçeli futbolcular hem de seyirci yeniden umutlandı. 75. dakikada Tümer'in orta sahadan aldığı top ile tüm stat ayağa kalktı. Cezaalanının sol çarprazına kadar giren Tümer, nefis bir şut ile topu doksana taktı ve durumu 3-3 getirdi. 
Geç açılan Fenerbahçe, maçın kalan dakikalarında çok bastırdı ancak bir türlü istediği golü bulamadı. Sarı lacivertliler 3-1 yenik duruma düştükleri maçı 3-3'e getirerek, tur için umut verdiler.
SEVGİLİYE BURUK TESELLİ
Fenerbahçe seyircisi için bu maçın özel bir önemi vardı. Hem Sevgililer Günü'ydü hem de uzun bir aradan sonra seyirci takımı ile buluşmuştu. Taraftar, takımından Sevgililer Günü anısına bir galibiyet bekliyordu. Ancak olmadı. Fenerbahçe önce acı çektirdi, ardından da beraberlik tesellisi ile seyircisini evine yolladı.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ



 FUTBOLCULARDAN TARAFTARLARA GÜL
2 aylık aradan sonra Sevgililer Günü'nde taraftarlarıyla buluşan Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlara gül verdi. Taraftarlar da, maç için hazırlık yaptıkları sırada futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak moral vermeye çalıştı.
KADRODA DEĞİŞİM
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, AZ Alkmaar maçı için ilk 11 kurgusunda değişikliğe gitti.  Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Aurelio'nun yerine Tümer ilk 11'de forma giyerken, Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 2-1 kaybedilen maçta ilk 11'de sahaya çıkan Can ve Serkan, yedekler arasında görev aldı.
Savunmada Serkan'ın yerinde sağda Ümit, Can'ın yerinde de Deniz ilk 11'de şans buldu. Çaykur Rizespor maçında yedekler arasında yer alan Mehmet de AZ Alkmaar karşısında orta alanın sağında görev yaptı. Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giymediği maçta Önder, Lugano, Selçuk, Kerim ve Rüştü de kadroda yer almadı.
KIRAÇ'TAN 100. YIL ŞARKISI
Sanatçı Kıraç, Fenerbahçe'nin 100. yılı nedeniyle hazırladığı "100. Yıl Şarkısı"nı, maç öncesinde taraftarlarla birlikte söyledi.   Maçın başlamasından yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkan Kıraç'ın stat hoparlörlerinden çalınan şarkısına, taraftarlar da eşlik etti. Stat içinde bulunan taraftarlar şarkıyla büyük bir coşku yaşarken, taraftarlar, tribünlere dağıtılan Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti.
ISITMA SİSTEMİ FAALİYETTE
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun stada yaptırdığı ısıtma sistemi, AZ Alkmaar maçıyla birlikte faaliyete geçti. Tribünlerdeki çatı sistemine monte edilen ısıtma sistemi, sarı-lacivertlilerin UEFA kupasındaki önemli maçında hizmete sokuldu.
Isıtma sisteminin inşa çalışmaları sürerken, şimdilik Fenerium üst ve maraton üst tribünlerindeki bir bölüm devreye sokuldu. Kale arkaları ve Fenerium üst ile maraton üst tribününün diğer bölümü için yapım çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız