1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE ÇİRKİN SALDIRI!
FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE ÇİRKİN SALDIRI!

FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE ÇİRKİN SALDIRI!

Rize maçı sonrası Fenerbahçe otobüsüne Sürmene girişinde saldırı düzenlendi. Yaralanan Rizeli sürücü Ufuk Kıran hastaneye kaldırıldı

A+A-

Rizespor galibiyeti sonrası Rize'den hareket eden Fenerbahçe otobüsü, Trabzon Sürmene yolunda saldırıya uğradı.

fb.jpg

Rizespor ile bu akşam Rize’nen oynadıkları Süper lig maçı sonrasında İstanbul’a dönmek üzere karayolu ile Trabzon Havalimanı’na giden Fenerbahçe kafilesine Trabzon’un Sürmene ilçesinde saldırı düzenlendi. Saldırıda takım otobüsünün camlarında kırıklar oluşurken, takım otobüsünü kullanan şoför Ufuk Kıran yaralandı. Sürücü Rizeli Ufuk Kıran'ın hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

ufukkiran.jpg

Edinilen bilgiye göre, Rize'den Trabzon'a giden Fenerbahçe takım otobüsüne Sürmene ilçesinde saldırı oldu. Otobüs şoförü saldırıda yaralanırken, Sürmene Devlet Hastanesi’nde ardından da KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Takım otobüsünde bulunan Sarı Lacivertli futbolcular büyük korku ve panik yaşarken, saldırının pompalı tüfekle düzenlendiği iddia edildi. Fenerbahçe kafilesi bölgeye gönderilen zırhlı polis midibisü ile Trabzon Havalimanı’na hareket etti.

MAHMUT USLU: FUTBOLCULAR ÖLSÜN İSTEDİLER!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım otobüsüne yapılan saldırıya ilişkin, "Sadece şoföre saldırı olmuş. Takım otobüsü viyadükten düşsün, yuvarlansın istemişler. Futbolcular ölsün istiyorlar. Bundan sonra susmayacağız" dedi.

sald3.20150404233606.jpg

"TAKIM OTOBÜSÜ DÜŞSÜN, FUTBOLCULAR ÖLSÜN İSTEMİŞLER"

Saldırıya ilişkin olay yerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Bu işlerin failleri kimse bulunması lazım. Türkiye zor günler geçiriyor. Şu anki vaka basit bir şey değil. Tamamen şoförü öldürmeye ya da yaralamaya yönelik. Takım otobüsü viyadükten düşsün, yuvarlansın istemişler. Futbolcular ölsün istiyorlar. Biz hep susuyorduk. Bundan sonra susmayız. Bundan sonra efendilik bizden gider. 3 senedir medya körükledi. Her defasında efendilik yaptık. Trabzon'a her geldiğimizde tarlalardan gittik. Kalkanların arasında gittik. Bunlara tedbir alınması lazım. O yasa yalnız Passolig ile hallolmaz. Yasayı uygulamazsanız bu günlere gelirsiniz. Bu büyük bir provokasyon. Ben yolda bu noktaya gelmeden önce tehlikeli olduğunu söylemiştim. Bunu sade vatandaş olarak ben biliyorum. Polis bilmiyor mu? Güvenlik zafiyeti var. Sayın Başbakan da bu işlere bakıyordur umarım. Bizi hiç kimse yıldıramayacak. Türk sporunda milattır bu olay. Emniyetin dikkat etmesi lazım" dedi.

sald2.20150404233618.jpg

RİZESPOR'DAN KINAMA

Bu arada Rizespor Kulübü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı kınadı.

Rizespor'un resmi internet sitesinden saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "Maç sonrası hava alanına dönerken Sürmene yakınlarında, Fenerbahçe kafilesi otobüsüne yapılan saldırıyı kınıyoruz ve kabul edilemez buluyoruz. Saldırıda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diliyoruz" denildi.

sald1.20150404233633.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum