1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fenerbahçe Rize'ye gitmesin, biz ağırlarız!
Fenerbahçe Rize'ye gitmesin, biz ağırlarız!

Fenerbahçe Rize'ye gitmesin, biz ağırlarız!

Fenerbahçe'nin Rize'de kalmasını manipülasyon olarak algıladığını ifade eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sert çıktı!

A+A-

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, “Bizim kimseye özel bir uygulama yapmamız söz konusu değil. Olağan üstü bir durum varmış gibi gösterip kendine özel güvenlik isteyen insanlar, Trabzon’un medeni bir şehir olduğunu unutuyorlar. Orada olağanüstü özel güvenlik istemeye kimsenin hakkı yok” dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olağanüstü hal varmış gibi gösterildiğini belirten Hacıosmanoğlu, “Türkiye liginde bu maçlar çok oynanıyor. Önümüzdeki haftada sadece Trabzon maçı oynanmayacak. Bunu çok abartmaya çok önemli hale getirmeye, olağanüstü hale getirmeye gerek yok. Trabzon şehri gelen düşmanını dahil misafirperver ağırlayıp gönderen bir medeni bir şehir. Bugüne kadar bu tür maçlar öncesinde 'Provokasyon nasıl yaparız. Ortamı nasıl gereriz. Gerilimden nasıl faydalanırız' diye uğraştı insanlar. Ama bizim dönemimizde böyle olmayacak. Fenerbahçe, Trabzon’a gelip oynar ve gider. Bizim herkese verecek cevabımız var ama maç geçtikten sonra gerekli cevapları herkese vereceğiz" diye konuştu.

"MAÇINIZI OYNAR GİDERSİNİZ"
Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin Rize'de kalmasını manipülasyon olarak algıladığını ifade ederek, "Trabzon’dan çıkıp Rize’ye kadar bir sürü Trabzon’un ilçesinden geçeceksiniz. Güvenlikten bahsediyorsunuz, bu iyi bir yaklaşım değil. Havaalanından çıktıktan sonra da 5 dakikada otele gidiyorsunuz. Orada sizi Trabzon şehri ağırlar. Sonra da maçınızı oynar gidersiniz. Trabzon 1995-96 yıllarında şampiyonluğu kaybettiğinde de aynı baskıyı kurmuşlardı. Hatırlarsanız seyirciler orada Trabzon’u yenip, şampiyon olan takımı alkışlayıp sonra da kendini asmıştı. Bu şehir üzerine kimse oyun oynamaya kalkmasın gerek kulüp olarak, gerek de Trabzon şehrini yönetenler olarak. Yarın Trabzon’a gideceğim, Vali ve Emniyet müdürü ile görüşmelerimiz olacak. Trabzon’da olağanüstü bir hal varmış hissi oluşturmak, Trabzon’da tepki çıkmasını sağlamaktan başka hiçbir şeye yaramaz" şeklinde konuştu.

"BASKIYI FUTBOLCULAR KURACAK"
Trabzonluların bu tür oyunlara gelmeyeceğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Bundan önceki maçlardaki gibi Trabzon’da olağanüstü hal oluşturmaya kalkan insanların bunu algılamasını istiyorum. Bizim tek derdimiz var; kamuoyunu germeden, Trabzon insanının da gerilmesine müsaade etmeden, futbolcuların Trabzon ruhunu sahaya yansıtıp, oradan galip çıkmak. Trabzonspor’un hedefi her zaman olduğu gibi galibiyet. Trabzon’da olağanüstü hal ilan edilecek bir durum söz konusu değil. Baskı kurulacak Trabzon’da. Baskıyı sahada oynayan futbolcuların kurmasını bütün şehir olarak arzu ediyoruz. Trabzonspor taraftarlarının da bu provokasyonlara gelmemelerini özellikle rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"TRABZON'A GELEN HERKESİ AĞIRLIYORUZ"
Hacıosmanoğlu, basın mensuplarının Fenerbahçeli yöneticilerin ağırlanıp ağırlanmayacağı yönündeki sorusu üzerine, "Biz Trabzon’a gelen herkesi ağırlıyoruz. Özellikle Anadolu kulüpleri, bizim kardeş kulüplerimizi ağırlıyoruz. Bizim kimseye özel bir uygulama yapmamız söz konusu değil. Olağan üstü bir durum varmış gibi gösterip, kendine özel güvenlik isteyen insanlar Trabzon’un medeni bir şehir olduğunu unutuyorlar. Orada olağanüstü özel güvenlik istemeye kimsenin hakkı yok" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum