1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fener'e Trabzon'da yumurta Rize'de çiçek!
Fener'e Trabzon'da yumurta Rize'de çiçek!

Fener'e Trabzon'da yumurta Rize'de çiçek!

Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, uçakla geldiği Trabzon'da yumurtalı saldırıya uğrarken, konaklamak için gittiği Rize'de çiçeklerle karşılandı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak Fenerbahçe, uçakla geldiği Trabzon'dan kara yoluyla Rize'de konaklayacağı Dedeman Otel'e gitti.

Sarı-lacivertli kafile iki otobüsle Rize'ye hareket ederken, bir otobüste futbolcular diğerinde ise yöneticiler yer aldı.

fener2.20140309215240.jpg

Bu arada Trabzon'da bir grup taraftar Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse yumurta attı. Kafile Dedeman Oteli'ne ulaşırken, otel önünde jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

fener01.jpg

Öte yandan, takımlarının Rize'ye geleceğini öğrenen Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi bir grup sarı-lacivertli taraftar, otel önünde pankart açıp meşale yaktı.

Taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuların otele girişi sırasında ise tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum