1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Feyzioğlu, Rize'de hayır çalışması yaptı
Feyzioğlu, Rize'de hayır çalışması yaptı

Feyzioğlu, Rize'de hayır çalışması yaptı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu ile CHP eski Milletvekili Anayasa Profesörü Süheyl Batum, Atatürkçü Düşünce Derneği Rize Şubesinde yeni anayasa teklifinin ne getirip ne götürdüğünü anlattılar.

A+A-

Artvin programı için geldiği Karadeniz'de Rize'ye uğramadan geçemeyeceğini söyleyen Feyzioğlu, ADD Rize Şubesinde yeni anayasa teklifinin ülkeyi bölünmeye götürecek bir metin olduğunu iddia etti.

Feyzioğlu, "Bebek katili, terörist başı Öcalan'ın 2013'te Diyarbakır meydanında okunan mektubunun anayasa teklifi haline dönüşmüş şekli" olduğunu söyledi.

Anayasa teklifinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgisi dışında bir dayatma olarak getirildiğine inandığını savunan Feyzioğlu, "İnanıyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanına teklifin sakıncalarını anlatma imkanı bulabilseydik, o da bizimle köy köy dolaşıp hayır için çalışırdı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum