1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Finalin adı; Subaşı ile Sessizdere
Finalin adı; Subaşı ile Sessizdere

Finalin adı; Subaşı ile Sessizdere

Pazar 1. Spor Şenliği, köyler arası futbol maçlarında bugün oynanan müsabakalardan sonra iki finalist belli oldu. Sahada ise yine horon vardı.

A+A-

Naci GÜVEN - Kaymakamlıkça düzenlenen Pazar 1. Spor Şenliği etkinlikleri kapsamında oynanan köyler arası futbol maçlarında sona yaklaşıldı. Bugünkü müsabakalar sonunda finale yükselen takımlar belli oldu.



 
Daha önce yarı finale yükselen Papatya köyü, lisanslı futbolcu oynattığı tespit edildiğinden, komisyonun aldığı karar doğrultusunda turnuvadan ihraç edildi.

 Papatya köyünün yerine çeyrek finalde elemiş olduğu Irmak Yeniköy yarı finale katıldı.

Turnuvada bu gün yapılan yarı final müsabakalarında Subaşı köyü Suçatı köyünü 3-1 mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu.

 İkinci karşılaşmada ise Sessizdere köyü Irmak yeniköyü 5-3 yenerek finale yükselen ikinci takım oldu.

Bu sonuçlardan sonra Subaşı ile Sessizdere köyü şampiyonluk için, Suçatı ile Irmak Yeni köy takımları ise üçüncülük için karşılaşacaklar.

Üçüncülük maçı Perşembe günü saat 17:30’da final maçı ise Cuma günü aynı saatte Pazarspor Suat Karabekir spor eğitim merkezinde oynanacak.

Finale yükselen Subaşı köyü her maç sonrasında olduğu gibi bu defa da tulum eşliğinde horon oynayarak zaferini kutladı. Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin de yoğun istek üzerine halkaya girerek bir süre horon oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum