1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklıspor 1. Lig yolunda
Fındıklıspor 1. Lig yolunda

Fındıklıspor 1. Lig yolunda

Osmangazi Belediyespor’u 3–2 yenerek finale adını yazdıran Fındıklı voleybol takımı 5 ve 7 Nisan'daki son 2 maçını kazanarak 1. Lige yükselmeyi hedefliyor.

A+A-

Fındıklıspor voleybol takımı nefes kesen bir mücadele sonunda Osmangazi Belediyespor'u 3–2 yendi ve finale adını yazdıran takım oldu.
Fındıklıspor Voleybol Takımımızın Alanya Atatürk Stadında Oynayacağı 2. Lig final maçlarına Antalya yöresinde ikamet eden Rize ve Fındıklılı'ların takımlarına destek için tribünlerde olmasını beklediklerini ifade eden Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban “Haydi Rizeliler, haydi Fındıklılılar. 5 ve 7 Nisan da yapılacak karşılaşmalarda takımımıza sahip çıkıp destek verelim” dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban final maçlarında tüm Rizelilerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Fındıklıspor voleybol takımımız başarılarına başarı katarak 1. Lig kapısını aralamıştır. 5 ve 7 Nisan'da Alanya Atatürk Stadı'nda oynanacak olan final maçlarına tüm hemşerilerimizin katılmalarını, voleybol takımıza destek olmalarını bekliyorum, umudumuz o ki Fındıklıspor Voleybol Takımı hak ettiği başarılara yeniden imza atarak 1. Lige çıkar ve bize Fındıklılı olmanın gurunu bir kez daha yaşatır. Tek gururumuz olan takımımıza destek veren tüm Fındıklılılara teşekkür ediyor ve takımımızın yönetici, hocası ve tüm oyuncularına başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız