1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Fırtına yıktı geçti!
Fırtına yıktı geçti!

Fırtına yıktı geçti!

Önce şiddetli fırtına, ardından da sağanak yağış bir anda kenti yıktı geçti. Binaların çatısı uçarken çok sayıda araç da hasar görürdü.

A+A-

Artvin’de bugün öğle saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına çatıları uçurdu. Uçan çatılardan düşen parçalar nedeniyle 11 araç zarar gördü. 

frtn8.jpg

Yazkent Sitesi bölgesindeki evlerin çatısı şiddetli rüzgara dayanamadı. Fırtına nedeniyle çok sayıda evin çatısı uçarken, bazı evlerin camları da kırıldı. Evlerin önünde park halinde bulunan toplam 11 araç çatı parçaları nedeniyle zarar gördü. Fırtınanın dinmesinin ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. 

frtn7.jpg

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan:
- "Fırtına nedeniyle maddi hasar oluştu; Tek sevindirici yanı herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmaması" 

frtn6-001.jpg

Afetin ardından şehir merkezinde etkili olan fırtına nedeniyle hasar tespit çalışmaları yapılıyor. 
Artvin Belediye ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hasar tespit çalışmaları yapılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, “Meteorolojiden yapılan şiddetli rüzgar uyarısı vardı. 15.30 gibi oluşan şiddetli rüzgâr etkisiyle Yazkent Sitesi mevkiindeki evlerin çatıları ve araçlarda ağır hasar oluştu. Tek sevindirici yanı ise herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmaması” dedi. 

frtn5-002.jpg

Araçları hasar gören vatandaşlar ise mağduriyetlerinin giderilmesini istediler. 

frtn1-003.jpg

frtn2-003.jpg

frtn3-002.jpg

frtn4-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız