1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Forum Trabzon en iyi AVM seçildi!
Forum Trabzon en iyi AVM seçildi!

Forum Trabzon en iyi AVM seçildi!

Trabzon'daki Forum Alışveriş Merkezi, Türkiye'de yılın en iyi alışveriş merkezi seçildi!

A+A-

Aylık ekonomi dergisi Ekovitrin tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve tamamen okuyucu oyları tarafından belirlenen ‘Yılın Starları’ anketinin bu yılki seçmelerinde 'Yılın En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde Forum Trabzon birinci oldu.

Ekovitrin Dergisi’nde resmi haber sitesinde düzenlenen anket, 28 kategorideki 81 aday için yaklaşık iki ay sürdü.

Yurtiçi ve yurtdışından katılımcılarla toplam 225 bin 635 oyun kullanıldığı ankette Türkiye’nin en iyi alışveriş merkezi Forum Trabzon oldu.

36373

Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut, 'Yılın En İyi Alışveriş Merkezi’ olarak seçilmekten gurur duyduğunu belirterek "Forum Trabzon yalnızca kentimizin değil, tüm Karadeniz Bölgesi’nin en büyük projesi. Şehrimize ve buradaki yaşama çok önem veriyoruz. Amacımız tarihi, doğası ve ekonomik yapısıyla Doğu Karadeniz’de ayrıcalıklı bir konuma sahip olan Trabzon’un, yalnızca alışveriş ve eğlence değil, gerçek bir yaşam merkezi olmak. Bu zenginliğe başka zenginlikler katmak. 'Yılın En İyi Alışveriş Merkezi’ olarak seçilmemiz de bu konudaki kararlılığımızı kanıtlıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum