1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fredrik Risp Trabzon'da!
Fredrik Risp Trabzon'da!

Fredrik Risp Trabzon'da!

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Gençlerbirliği'nin İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp, dün akşam Trabzon'a geldi.

A+A-

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği'nden transfer etmek için görüşmelerini sürdürdüğü İsveçli futbolcu Frederic Risp, akşam eşi Anna, çocukları Thea ve Elias ile birlikte Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un Ayman'ın transferinin bittiğini, ancak Risp'le anlaşamadıklarını açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra Trabzon'a gelen Risp, havalimanından kulüp görevlileri tarafından alınarak, Zorlu Grand Otel'e götürüldü. Basın mensupları ile Risp arasında ise, havalimanında tam bir köşe kapmaca yaşandı. Trabzonspor'un gazetecilere görüntü aldırmamak için VIP'ten çıkarmaya karar verdiği Risp'i, görüntülemek için VIP Salonu'nun dış kapısına giden gazeteciler, önce içeriye alınmadı ve görevliler Valiliğin talimatı uyarınca böyle bir uygulama yapıldığını söylediler.
 
Daha sonra gazetecilerin ulaştığı Valilik yetkilileri böyle bir uygulama olmadığını söyleyince, gazeteciler VIP salonu bahçesine girdiler. Bu sırada gazetecilerin içeriye alındığını gören kulüp görevlileri ise, güvenlikçilere tepki gösterdi. Bordo mavililerin, Ayman'ın transferinin ardından, Risp'in transferini de bitirdiği ancak, yabancı kontenjanı boş olmadığı ve Szymkowiak ile Eller'in durumları da netlik kazanmadığı için, bu transferi şimdilik açıklamaktan kaçındığı belirtiliyor. Risp ise, otele girerken yaptığı kısa açıklamada, "Görüşüyoruz, yarın büyük olasılıkla kesinlik kazanacak. Ayman'ın gelişi de çok güzel" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum