1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fuat Avni operasyonu Rize'ye kaydı!
Fuat Avni operasyonu Rize'ye kaydı!

Fuat Avni operasyonu Rize'ye kaydı!

Kamuoyunda Fuat Avni olarak bilinen FETÖ/PYD Terör Örgütü mensubunun gerçek kimliğinin deşifresine yönelik yapılan operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

"Fuat Avni" operasyonunda 28 şüpheli gözaltına alındı

Kamuoyunda Fuat Avni olarak bilinen FETÖ/PYD Terör Örgütü mensubunun gerçek kimliğinin deşifresine yönelik yapılan operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ev ve iş yerlerinde arama çalışmaları devam ediyor. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlileri tarafından 1,5 buçuk yıldır devam eden çalışmalar kapsamında 22 Temmuz 2016'da İstanbul merkezli olarak Ankara, Van, Mersin, Kocaeli, İzmir, Bursa, Rize, Amasya ve Hatay illerinde FETÖ /PYD mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, FETÖ/PYD terör örgütüyle bağlantılı olarak 'sosyal medya üzerinde anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı koymak, darbeye zemin hazırlamak' suçlarından adli makamlara sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız