1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Futbol heyecanı devam ediyor
Futbol heyecanı devam ediyor

Futbol heyecanı devam ediyor

Pazar’da Yaz Kuran kurslarına giden kursiyerler arasında düzenlenen futbol turnuvası bugün oynanan 5 müsabakayla devam etti.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazarspor Kulübü ile Pazar İlçe Müftülüğünce organize edilen turnuvada heyecan git gide yükseliyor. 10 günde 40 takımın mücadele edeceği turnuvada eleme müsabakaları Cumartesi günü oynanacak.



Turnuvada 5 gün geride kalırken bugünkü ilk müsabaka Merkez Sahil Camii ile Derebaşı köyü Orta Mahalle cami arasında oynandı.

Karşılaşmayı Merkez Sahil Camii 22– 4 gibi açık bir farkla kazandı.

Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii ile Irmak köyü Kaynaklı Camii arasında oynanan günün ikinci karşılaşması ise büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Karşılıklı gollerle geçen müsabakanın sonunda Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Camii, Irmak köyü Kaynaklı camii takımını 5- 4 yenmeyi başardı.

Sonraki maçta ise İkiztepe Mahalle Camii ile Örnek Köyü Camii karşı karşıya geldi.

Müsabakayı İkiztepe Mahallesi Camii 10–3 kazandı.

Günün dördüncü müsabakasında ise Kirazlık Mahallesi Camii ile Akmescit Köyü Camii karşılaştı.

Kirazlık Camii, maçı 18–4 kazandı.

Günün son karşılaşması ise Irmak köyü Ünlüce Camii ile Derebaşı Köyü Merkez Camii arasında oynandı.

Karşılaşmayı Irmak Yeniköy Ünlüce Camii 8-4 kazandı.

Şu ana kadar yapılan maçlar sonunda Merkez Kuran kursu, Güzelyalı Camii, Kirazlık Mahallesi Camii ve İkiztepe Mahallesi Camii takımları elemelere katılmaya hak kazandılar.

Oynanacak maçların sonuçlarına göre elemelere yükselecek diğer takımlar Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler. Eleme usulü ile oynanacak çeyrek final maçları sonucunda galip gelen takımlar yarı final oynamaya hak kazanacaklar. Daha sonra 9 Ağustos Perşembe günü yapılacak final maçları sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlar İl müftülüğünce ödüllendirilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum