1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Gece 03:00'e kadar Pazarspor'u konuştular
Gece 03:00'e kadar Pazarspor'u konuştular

Gece 03:00'e kadar Pazarspor'u konuştular

Pazarspor teknik direktörlüğüne getirilen Şevki Tonyalı, Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Balta ile dün saat 23.00’de Pazarspor Tesislerinde bira araya gelerek anlaşmaya vardı. İkili, sabah saat 03:00'e kadar takımı müzakere etti...

A+A-

Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Balta ile dün saat 23.00’de Pazarspor Tesislerinde bira araya gelen Şevki Tonyalı ile her konuda anlaşmaya varıldı.

dsc_0494.jpg

Saat 23.00’de başlayıp gece 03.00’e kadar devam eden görüşmede, takımı ve ligdeki durumu masaya yatırıp, içinde bulunulan durumdan nasıl çıkılacağının hesabı yapıldı.

Pazarspor’un yeni teknik direktörü Şevki Tonyalı bugün Saat 13.00’de oyuncularla 1 saatlik bir toplantı yapacak. Tonyalı saat 14.00’de de takımla ilk idmanına çıkacak.

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, taraftara seslenerek, “Şimdi birlik zamanı. Kurtuluş mücadelesi başlatacağız. Bunu Kulüp, taraftar, futbolcu, teknik heyet hep beraber yapacağız. Herkes geçmişi bir tarafa bırakacak, Pazarspor için kenetlenecek. Her ne kadar ligin alt sırasında olsak da ve dışarıdan Pazarspor için ligden düştü gözüyle bakılıyor olsa da bunu kabullenmiş değiliz. Bu takımı kümede tutacağız. Buna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

dsc_0491.jpg

İMZAYI ATTI

Şevki Tonyalı, yapılan imza törenin ardından ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2 yıl aradan sonra tekrar yuvaya dönmek güzel. İyi günde takım çağırdığında geliyorsak, kötü günde de teklif geldiğinde yok diyeceğimiz bir durum değil. Çok ağır bir yükün altına gireceğiz. Ama önemli olan, bu ağırlığı taşıyabilmek. Kamuoyunda iş işten geçti gibilerinden de düşünülebilir ancak ben o görüşte değilim. Yapacağımız çalışmalar ile ortaya koyacaklarımız ile başaracağımıza inancımız tamdır. Bunu yürekten ve inanarak söylüyorum, yaptığımız transfer çalışmaları, yapacağımız transferle yönetimimizin de ortaya koydukları ortadadır ve işin ciddiyetini göstermektedir. Bu koşullarda da elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kolaya herkes gelir. Pazarspor’u layık olduğu yerde; 2. Lig’de tutmak için gerekeni yapıp var gücümüz ile çalışacağız. Lafta değil gerçekten inanarak bütünleşerek, birlik beraberli içeresinde, hırsımızla çalışarak başaracağız. Ben futbolculuk kariyerimde de hep hırsımla çalıştım. Bu hırsı, inancı futbolcularımızın üzerine de oturtabilirsek neden olmasın diyorum. Hırsımızı, inancımızı sahaya yansıttığımız halde de kısa zamanda düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum