1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Geleceğin yıldızı olmaya aday!
Geleceğin yıldızı olmaya aday!

Geleceğin yıldızı olmaya aday!

Pazarspor, Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencisi süper yetenek Cem Aktaş'ı altyapısına kazandırarak çalıştırmaya başladı.

A+A-

Çayeli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki süper minik Cem Aktaş, Pazarspor altyapısına katıldı.

Pazarspor alt yapı Antrenörü Kadem Morgül, Cem Aktaş’ı uzun zamandır izlediğini belirterek, “Cem’i ileride ünlü bir futbolcu adayı olarak gördüğüm için Pazarspor alt yapısına aldık. Cem, takım arkadaşları ile kolay kaynaştı. Başarılı hareketleri ile göz dolduruyor. Antrenmanlara severek katılıyor. Suratlı, kıvrak, top tekniği hayli yüksek ve gole yatkınlığı ile dikkatleri çekiyor. İleride adından söz edilen kaliteli bir sporcu olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Pazarspor gibi bir takıma gelmekten çok memnun olduğunu belirten Cem Aktaş, “İleride büyük bir futbolcu olmayı hedefliyorum. Hocam Kadem Morgül ve takım arkadaşlarımdan çok sıcak ilgi görüyorum. Ailece Pazarspor’lu olmanın sevincini yaşıyoruz. Beni bu takıma layık görenleri inşallah mahcup etmeyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum