1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gelenek bozulmadı; kupa bu yıl da Pazar’a geldi
Gelenek bozulmadı; kupa bu yıl da Pazar’a geldi

Gelenek bozulmadı; kupa bu yıl da Pazar’a geldi

Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul sporları kapsamında il genelinde düzenlenen Badminton Genç Erkekler müsabakalarında Rize il birincisi oldu.

A+A-

Okul sporları kapsamında il genelinde düzenlenen Badminton Genç Erkekler müsabakalarında Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, çoğunluğu Rize merkezden katılım sağlayan okul takımları arasında son üç yıldır birincilik kupasını kazanarak bölge şampiyonalarında Rize'yi temsil etmeye hak kazanıyor. 

badm4-001.jpg

Bu yıl Çayeli Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Badminton Turnuvasına katılan 8 okul takımı arasından birinci olan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Ramis Çoruhlu maçtan sonra yaptığı açıklamada "Okulumuz adına futbol turnuvasında kazandığımız il ikinciliğinden sonra bugün elde ettiğimiz Badminton il birinciliğiyle gençlerimiz hepimizi gururlandırdı. Pazar ilçemizin sporun her alanında başarılı olabileceğini, bu ilçede spor alt yapısının olduğunu bir kez daha kanıtladık. Günümüzde gençlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayabilecek olmasının onları birçok zararlı alışkanlık ve davranışlardan uzaklaştırabileceği gibi kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını, değişen çevre şartları dolayısıyla bu konuya artık ailelerimizin daha bilinçli yaklaşması gerektiğini düşünüyorum. Buradan önümüzdeki aylarda Rize'yi ve Pazar’ı temsil etmek üzere Artvin'de yapılacak bölge şampiyonasına gideceğiz.  Başarı gösteren öğrencilerimiz üzerinde bu zamana kadar emekleri olan başta anne babaları olmak üzere, bu alanda küçük yaşlardan itibaren gelişimlerine katkı sunan Rıdvan Ergin hocamıza, turnuva boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Metin Demir'e, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Pazar Kaymakamlığımıza teşekkür ederiz" dedi.

badm3-001.jpg

badm2-001.jpg

badm1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum