1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genç dağcılar spor tırmanışında Rize’de yarıştı
Genç dağcılar spor tırmanışında Rize’de yarıştı

Genç dağcılar spor tırmanışında Rize’de yarıştı

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2019 faaliyet programı çerçevesinde Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası Lider 1. Ayak yarışmaları Rize’de düzenlendi.

A+A-

Rize Çok Amaçlı Spor Salonu yapay tırmanma duvarında yapılan müsabakalara 15 ilden 200 sporcu katıldı.

sln2.jpg

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada “Türkiye’nin en fazla dağcılık kulübü olan illerinden biriyiz. Bu bağlamda yaklaşık 1,5 yıl önce ilimize kazandırdığımız Yapay Tırmanma Duvarımızda 2.inci defa Ulusal bir organizasyona ev sahipliği yaptık. İlimize kazandırılan bu güzel tesis sadece ulusal müsabakalarda değil, aynı zamanda ilimizin diğer faaliyetlerinde de çok önemli bir lokomotif olacak ve ilimiz yapılan bu güzel tesisler ile spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” ifadelerini kullandı.

sln1.jpg
 
Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Dağcılık il temsilci Mehmet Kemal Arıcı ve Federasyon yetkililerince verildi. 

ln3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum