1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. GENÇ KIZ ARHAVİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ
GENÇ KIZ ARHAVİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

GENÇ KIZ ARHAVİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

ANKARA'DAKİ BOMBALI SALDIRIDA ÖLEN 20 YAŞINDAKİ ELİF KANLIOĞLU, MEMLEKETİ ARTVİN'İN ARHAVİ İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

A+A-

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Kanlıoğlu, memleketi Artvin’in Arhavi ilçesinde toprağa verildi. 

arhavi4-001.jpg

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elif Kanlıoğlu, memleketi Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen cenaze namazının ardından Yemişlik Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Arhavi Yeni Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı öncesi Kanlıoğlu’nun babası Ümit, annesi Öznur ve abisi Emre Kanlıoğlu taziyeleri kabul ettiler.

arhavi1-001.jpg

Çevre ilçe ve illerden de çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazına CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan da katıldı.
HDP ise cenazeye, üzerinde “Katiller kaybedecek, barış kazanacak” yazılı bir çelenk gönderdi.

arhavi2-001.jpg

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden genç kızın babası Ümit Kanlıoğlu, barışın sağlanması talebinde bulunarak, “Ölenlerin değildir bu ayıp. Bu ayıp öldürenlerindir. Kana doymuyorlar. Bu ülkede barış olmasını istemiyorlar. Barış isteyenler burada. Barış istemeyenler çocuklara bile acımıyorlar. Ufak çocukları öldürüyorlar. Bugün bizim canımız yandı. Yarın kimin canı yanacak belli değil. Biz istiyoruz ki kimsenin canı yanmasın. Kızım barış olsun diye oradaydı. Kimse ölmesin diye oradaydı. Benim kızımın yanında Çerkezler öldü, Kürtler öldü, Türkler öldü. Çocuklar öldürüldü. Barış isteyen insanlar öldü. Yeter artık diyoruz. Bu sesimiz duyulsun artık istiyoruz. Çok söyleyecek şey var. Çok söz var ama bu acı ile bu kadar söyleyebiliyorum” dedi.

arhavi3-001.jpg

Cenaze sırasında genç kızın sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın cenazesi kılınan namazın ardından Yemişlik Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum