1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Gökdeniz, Barcelona'yı böyle yaktı
Gökdeniz, Barcelona'yı böyle yaktı

Gökdeniz, Barcelona'yı böyle yaktı

Gökdeniz, Nou Campı Barcanın başına yıktı Süper Bücür, Rubin Kazanı zafere taşıdı, Dünya gündemine oturdu

A+A-

Rubin’e tarihi zaferi getiren yıldız oyuncu, “Benim golümle kazanmamız çok güzel. Gol anında yaşadıklarımı ise tarif edemen, o an ancak yaşanır” dedi

BU GURUR BÜCÜR’ÜN
Trabzonspor’un eski süper bücürü Gökdeniz, Barcenola’yı yıkan adam olarak Dünya gündemine oturdu. Şampiyonlar Ligi’nde Rubin Kazan’ın deplasmanda Barcelona’yı 2-1 yendiği maçta zafer golünü atan Gökdeniz, başta İspanyol ve Rus olmak üzere Avrupa’da manşetlere çıktı. Gökdeniz, 1-1 devam eden maçta 73’de sahneye çıkıp, attığı golle takımını tarihi başarıya taşırken, Nou Camp’ı Barcelona’nın başına yıktı.

MUTLULUK VERİCİ
Gökdeniz Karadeniz, Barcelona'nın stadı Nou Camp'taki ortamın çok güzel ve etkileyici olduğunu belirtirken, “Galibiyet beklemiyorduk ancak karşılaşmaya iyi hazırlanmıştık. Teknik direktörümüzün maç öncesi bize verdiği taktiği uygulamaya çalıştık ve kazandık. Benim golümle kazanmış olmamız ayrıca mutluluk verici. Gol anındaki hislerimi anlatamam. O an anlatılmaz ancak yaşanır'' dedi.

İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ
Barcelona'ya gol atmanın önemli olduğunu ancak kendisinin geçen yıl Rusya'da şampiyonluk yaşadığını, takımı Rubin Kazan'ın şu anda da kendi liginde lider durumda olduğunu belirterek, ''Buradaki iyi performansımın görülmesi için Barcelona'ya gol atmam mı lazımdı? Türk futbolcusunun ilgi görmesi için İngiltere ya da Almanya'da mı oynaması gerekiyor?” diyerek sitemde bulundu.

“TÜRK FUTBOLCU” DİYORLAR
Türk futbolcuların yurt dışındaki başarılarından o futbolcunun isminin değil, ''Türk futbolcusu'' teriminin gündeme geldiğinin altını çizen Gökdeniz, ''Bizim yurt dışındaki başarılarımızdan sonra kimse ismimizi anmıyor, 'Türk futbolcusu' diyor. 'Trabzonsporlu Gökdeniz de' demiyor. Son dönemde yurt dışına çıkan Türk futbolcusu sayısının düşüşü düşündürücü. Türk futbolcusu olarak Barcelona'ya gol atarak Türk halkını bir nebze sevindirdiysem ne mutlu beni'' dedi.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:

(Videoyu izleyemiyorsanız Youtube'a giriş yöntemi için TIKLA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum