1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Görmüş, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu
Görmüş, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu

Görmüş, Pazar Belediyesi için aday adayı oldu

Pazar Belediye Meclis Üyesi İmdat Görmüş, Pazar Belediyesi için aday adaylık başvurusunda bulundu.

A+A-

Seçim sürecinde heyecan tavan yaparken aday adaylığı ve adaylıklarla ilgili çalışmalar da devam ediyor.

2014 seçimlerinde Ahmet Basa başkanlığındaki Pazar Belediyesine meclis üyesi olarak seçilen ve görevini sürdüren İmdat Görmüş, yeni dönemde de aynı göreve talip oldu.

Pazar Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olan Görmüş, bugün AK Parti Pazar İlçe Başkanlığında Teşkilat Başkanı Ümit Çakıroğlu’na başvuru dilekçesini teslim etti.

gormus2.jpg

Siyasette ilkeli ve doğru kararlar alarak yönünü belirlediğini söyleyen Görmüş, “5 yıl boyunca Pazar Belediye Meclisinde, yetki aldığımız halkımıza hizmet için mücadele verdim. Alnımın akıyla bize yüklenen görevi hiçbir tereddüde yer bırakmayacak hakkaniyet içerisinde sürdürdüğüme inanıyorum. Bu dönemde de partim hangi adayı gösterirse ilçeme hizmet için yeniden çalışmak istiyorum. Bu amaçla partimizin ilçe başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurumu yaptım. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

gormus1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum