1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Gözlerinize inanamayacaksınız!
Gözlerinize inanamayacaksınız!

Gözlerinize inanamayacaksınız!

Hintliler çıldırmış olmalı! Küçük bebek olanların farkında olmasa da bu görüntüler akıllara durgunluk veriyor!

A+A-

Doğum, düğün ve ölümle ilgili eski ve çeşitli geleneklerini günümüzde de yaşatan Hintlilerin dünyaya gelen bir bebek için gerçekleştirdikleri ilginç törende akıllara durgunluk veren görüntüler ortaya çıktı.

Bir doğum geleneği olarak uygulanan ve henüz yaşına girmemiş 6 aylık bir bebeğin vücuduna ip geçirerek bir ağaç parçasına bağlayan Hintliler, bebeği sağlıklı kılacağına inandıkları bu ilginç törende ipe bağlı bebeği hızla çeviriyorlar.


 İpin ucunda hızla dönerek havada turlar atan ve insanın başını döndürecek bir hızla boşlukta daireler çizen bebek, izleyenlere her an düşecekmiş hissi veriyor. bebeği dikkatle bağladıktan sonra ipin ucunu ağaca tutturan şahıs da, bebeği havada çevirme işini üstleniyor.

Gerek dini gerekse toplumsal geleneklerini günümüzde de sürdüren Hintlilerin bu ilginç ve bir o kadar da tehlikeli ayini, çevredeki Hintli vatandaşlar ve çocuklar tarafından da şaşkınlıkla izleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum