1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gültekin: 'Çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduk'
Gültekin: 'Çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduk'

Gültekin: 'Çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduk'

2 yıllık görev süresiyle ilgili değerlendirme toplantısı düzenleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, "Sosyal, ekonomik, fiziki ve kültürel alanda, çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduk." dedi.

A+A-

Ardeşen Belediyesi’nin 24 aylık hizmet değerlendirme programı Belediye Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşti.

hakan1-001.jpg

Programa Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı Mustafa Çiçek, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak, Eski Milletvekili Avni Kabaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü A. Levent Böke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar,  İl Genel Meclis Üyeleri, Kamu idarecileri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

hakan5.jpg

Belediye Başkanı Gültekin, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetleri bir sunumla anlattı.

hakan4.jpg

Başkan Gültekin hizmet sunumunda insan odaklı sosyal belediyecilik ilkeleriyle hareket ettiklerini söyleyerek, “Önce insan dedik. Göreve gelir gelmez kısa, orta ve uzun vadeli projeler şeklinde kendimize bir yol haritası çizdik. Bu doğrultuda kaynakları insana hizmet noktasında nasıl yöneteceğimizi, krizler karşısında zararı en asgari ölçüde halkımızın lehine nasıl ranta dönüştürebileceğimizi de hesap ettik. Bu hedefte sosyal, ekonomik, fiziki ve kültürel alanda, çevre ilçelerin üzerinde hizmet sunduk. Bütün bunları yaparken birlik ve beraberlik içinde, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla, hesap verebilirlik ölçeğinde, alt ve üst yapısıyla hizmetleri halka amade kıldık. 41 bin kişiyi hesaba katarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözettik. Çocukların aydınlık yarınlarını düşündük. Siyaseti ve hizmeti doğruluk ile ahlak üzerine inşa ettik.” dedi.

hakan2-001.jpg

Başkan Gültekin bu hizmetleri tek başına yapmadıklarını, herkesin bu hizmetlerde katkıları olduğunu ifade ederek herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 

hakan3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum