1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gürcü öğrenciler Vali Bektaş'ı ziyaret etti
Gürcü öğrenciler Vali Bektaş'ı ziyaret etti

Gürcü öğrenciler Vali Bektaş'ı ziyaret etti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulamalı eğitim gören 25 Gürcü öğrenci, Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

A+A-

Türkiye'de tıp eğitim alan 25 Gürcü öğrenci, RTEÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Nurhayat Özdemir, Dr. Öğretim Üyesi Harun Çimke ve Araştırma Görevlisi Bekir Güzel'in eşliğinde Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek görüştü.

gurcu2-003.jpg

Vali Bektaş, Gürcü öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gürcistan ile aynı coğrafyayı aynı iklimi paylaşıyoruz ve çok yakın ilişkilerimiz bulunmaktadır. Biz komşuyuz ve daha iyi komşuluk ilişkileri kurmalıyız." dedi.

gurcu1-004.jpg

Türkiye'de son yıllarda sağlık alanında çok önemli gelişmelerin yaşandığına ifade eden Bektaş, şunları kaydetti: "Sağlık hizmetlerine çok büyük önem ve emek veriyoruz. Türkiye'de herkesin temel hakkı olan sağlık hizmetini daha iyi alabilmelerini mümkün kılan 'Entegre Sağlık Kampüsleri' veya bir diğer adıyla 'Şehir Hastaneleri' projeleri hayata geçiriliyor. Rize'de de bir şehir hastanesi inşa edeceğiz. Biz bu planlamaları yaparken elbette ki komşularımızı da dikkate alıyoruz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız