1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Haberal Ortaokulu’nda kitap okuma etkinliği
Haberal Ortaokulu’nda kitap okuma etkinliği

Haberal Ortaokulu’nda kitap okuma etkinliği

Kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Pazar Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

A+A-

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen okuma etkinliği, ilçede yürütülen “Ailemle Kitap Okuyorum” projesi kapsamında veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

hab4-001.jpg

Okul bahçesinde yarım saatlik okuma etkinliğiyle başlayan program günün anlamına uygun hazırlanan ayraç dağıtımı, okumanın ve kitabın önemini belirten resim sergisinin gezilmesi ve ardından öğrencilerin yapmış olduğu kitap ve yazar tanımlarıyla son buldu.

hab3-001.jpg

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür eden okul müdürü Mustafa Kaptan, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin aile fertleriyle kaynaşmalarını ve birlikte kitap okumalarını, anne, baba, çocuk ilişkisinde kitap arkadaşlığının önemli bir konuma getirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte; aileler çocukları ile birlikte kitap okuduk. Öğrencilerimizin anlama ve kavrama yeteneklerini artırmanın tek yolunun kitap okumadan geçtiğini fark ettik. Bu nedenle kitap okuma alışkanlığını kalıcı hale getirmek için kitap okuma saati uygulaması yaparak öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz.” dedi.

hab2-002.jpg

hab1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum