1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Halkbank çaya destek verecek
Halkbank çaya destek verecek

Halkbank çaya destek verecek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan Rize Ticaret Borsası’nda Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan’ın ev sahipliğiyle Rize’deki KOBİ’lerle toplantı yaptı.

A+A-

Toplantıda Rize’nin ekonomik girdileri, finansal olarak Rize’nin ihtiyaçları ve çay sektöründe yaşanan ekonomik sıkıntılar konuşuldu. 

halk2-002.jpg

Toplantıda, Rize’nin ekonomisinde önemli yer tutan çay sektörüne özel desteklerin sağlanması gerektiği belirtildi. Bu bağlamda Halkbank’ın hazırlanacak bir proje kapsamında sadece çay sanayicilerine yönelik özel bir kredi çalışması yapacağı belirtildi. Çaya yapılacak kredilendirmenin, Doğu Karadeniz Bölgesi’ne ve özellikle Rize’nin gelişimine önemli katkı sağlayacağı vurgulandı. 

halk3-002.jpg

Toplantıda konuşan Arslan, “Global Ekonomik sıkıntıların giderilmesinde üretimin rolü büyüktür. Halkbank olarak bütün imkânları kullanarak üretimi destekleyip, bölgesel teşvikler başlatıyoruz. Bugün burada da sizlerin katkılarıyla Doğu Karadeniz ve Rize’nin ekonomisinin iyileştirilmesi için neler yapılması gerektiğini konuşma fırsatı bulduk. Ülkemizin milli bankası olan Halkbank olarak Karadeniz ve Rize’ye özgü çalışmalar yapacağız” dedi.

halk1-002.jpg

Toplantı sonrası Arslan ve Erdoğan’ın karşılıklı hediye takdimi gerçekleşti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız