1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamidiye Çözüm Koleji giriş/bursluluk sınav tarihi açıklandı
Hamidiye Çözüm Koleji giriş/bursluluk sınav tarihi açıklandı

Hamidiye Çözüm Koleji giriş/bursluluk sınav tarihi açıklandı

Hamidiye Özel Çözüm Koleji'nin 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için düzenlenecek olan giriş/bursluluk sınavı tarihi açıklandı. Sınav sonucunda öğrencilere % 100'e varan bursluluk imkânı sağlanacak.

A+A-

Çözüm Koleji Müdürü Bahri Kahya, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen giriş ve bursluluk sınavının bu yılda gerçekleştirileceğini hatırlatarak, "Bu yılki sınavımız 24 Şubat Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz yapılacak olan sınavlara 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri katılacak. Bu yılki hedefimiz Hopa'dan Rize'ye bin öğrenciyi bu sınavlara sokmak. Öğrencilerimize sürpriz hediyelerimiz ve sınavda derece elde edecek öğrencilerimiz için % 100'e varan indirim imkanı sağlanacaktır. Tüm velilerimizi, bu önemli sınava önem vermeye davet ediyorum." dedi.

czm.jpg

24 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan sınav için başvurular "http://www.hamidiyecozumkoleji.com/sinav-basvuru-formu/" adresi üzerinden alınmaya başlandı.

Hamidiye Çözüm Koleji
İrtibat: 0464 612 33 33 - 0530 464 30 90

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız