1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamidiye Çözüm Koleji öğrencileri, yaya geçidi için imza topladı
Hamidiye Çözüm Koleji öğrencileri, yaya geçidi için imza topladı

Hamidiye Çözüm Koleji öğrencileri, yaya geçidi için imza topladı

Eski Hopa-Rize karayolu üzerinde bulunan Hamidiye Özel Çözüm Koleji öğrencileri, genişletme çalışmaları yeni tamamlanan yol üzerinde yaya geçidi çizgileri ve tabelalarının bulunmaması üzerine imza toplayarak Milli Eğitim Müdürlüğüne verdi.

A+A-

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Osman Bülent Buçan öncülüğünde bir araya gelen minik öğrenciler, okulda topladıkları imzalar ve beraberinde hazırladıkları dilekçeleri Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük'ü ziyaret ederek takdim ettiler.

cozum3-001.jpg

Milli Eğitim Müdürü Büyük, minik çocuklarla tek tek ilgilenerek sıkıntılarını dinledi ve sorunun çözümü noktasında her türlü desteği vereceğini ifade etti.

cozum2-002.jpg

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Buçan, "Haklarımızı Öğreniyoruz" projesi kapsamında okul öğrencilerinin bir araya gelerek imza topladıklarını, topladıkları imzaları dilekler eşliğinde Milli Eğitim Müdürlüğüne elden verdiklerini söyledi.

cozum1-003.jpg

Buçan, "Bu kapsamda öğrenciler hem haklarını öğrenmiş oldular, hem de var olan bir sorunun çözümü ile ilgili yol haritasını kavramış oldular. Hamidiye Özel Çözüm Koleji olarak, bu ve buna benzer ders teknikleri ile sözlü ya da yazılı eğitimin yanı sıra bizzat uygulamalı eğitime çok önem veriyoruz." dedi.

cozum4-001.jpg

cozum5-001.jpg

cozum6-001.jpg

cozum7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum