1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamidiye Çözüm Koleji, tüm sınıflarda Pazar ilçe birincisi oldu
Hamidiye Çözüm Koleji, tüm sınıflarda Pazar ilçe birincisi oldu

Hamidiye Çözüm Koleji, tüm sınıflarda Pazar ilçe birincisi oldu

Hamidiye Özel Çözüm Koleji, Aralık Ayında Yapılan Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 3., 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıflarda Pazar ilçesinde birinci olarak rekor kırdı.

A+A-

Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Bahri Kahya, “Birinci olmamızda en büyük faktör öğretmen öğrenci ilişkisi ve öğrencilerimize uygulamış olduğumuz etütlerdir. Öğretmen kadromuzla birlik, beraberlik ve takım ruhu içerisinde çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bizlere olan güveni öğretmenlerimizi olumlu yönde motive etmekle beraber, öğretmen-öğrenci diyaloğu başarımızı etkileyen diğer faktörler arasında yer almaktadır. Bundan sonraki hedefimiz, her yıl olduğu gibi bundan sonra da ortalamamızı artırmak ve istikrarı elden bırakmamaktır. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.


Öte yandan, düzenlenen bir törenle ilçede derece elde eden öğrencilere belgeleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum