1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Hasan Balta Pazarspor'un 10 haftasını analiz etti
Hasan Balta Pazarspor'un 10 haftasını analiz etti

Hasan Balta Pazarspor'un 10 haftasını analiz etti

Pazarspor eski sportif direktörü Hasan Balta, bu sezon astronomik rakamlara rağmen gelinen noktayı eleştirerek, "Herkes kendini sorgulamalı' dedi.

A+A-

Pazarspor’da en son sportif direktör olarak görev alan Hasan balta, geçen sezonun ilk 10 haftasıyla bu sezonun ilk 10 haftasını kıyasladıklarında, başkanından malzemecisine kadar herkesin kendini sorgulaması gerektiğini söyledi.

2013–2014 sezonunda kurulan takımın toplam ekonomik bedelinin 1,2 Milyon TL iken ilk 10 haftada 14 puan topladıklarını söyleyen Hasan Balta, “Oysa bu sezon kurulan takımın ekonomik bedeli 2,6 Milyon TL ve toplanan puan henüz 11’dir. Bu bütçelerle kurulan bir takımın camiasına hüzünlü değil mutlu günler yaşatması gerekir. Gelinen bu noktada başkanından malzemecisine kadar herkes kendini sorgulamalı. Bu bütçelerle kurulan bir takım, camiasına kümede kalma korkusu değil en kötü Play Off heyecanı yaşatmalı diye düşünüyorum. Pazarspor futbol takımında sorumlu olan herkes kendini tekrar sorgulamalı ve gereğini yapmalıdır. Bana göre gereği başarıdır ve ilk fırsat da Ankaragücü maçıdır. Ben çok iyi bir Pazarsporlu’yum ve hafta sonunda takımıma başarılar diliyorum. Yetkili ve görevli arkadaşlarım sizden daha iyi Pazarsporlu’yum. Kimseye sallamıyorum. Bu maliyetlerin hakkı Play Off’dur. Herkes iş başına.” ifadelerini kullandı.

2014–2015 10. HAFTA PUAN DURUMU:

untitled-1.20141031005259.gif


2013–2014 10. HAFTA PUAN DURUMU

cetv10_2014.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum