1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hastane personeline hüzünlü veda
Hastane personeline hüzünlü veda

Hastane personeline hüzünlü veda

Rize'deki ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım için çalıştığı hastanede veda töreni düzenlendi.

A+A-

Yıldırım için çalıştığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Demiral ile  sağlık çalışanları ve Yıldırım'ın mesai arkadaşları katıldı.

hasta1-002.jpg

Hüznün hâkim olduğu törende, 45 yaşında vefat eden iki çocuk babası Yıldırım'ın mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Hastane İmam-Hatibi Âdem Erkan tarafından Kur’an-ı Kerim okunup, vefat eden personel için dualar yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, burada yaptığı konuşmada, Yıldırım'ın ahlakı ve çalışkanlığı ile parmakla gösterilen bir isim olduğunu söyleyerek, "Biz onu görev şehidi olarak kabul ediyoruz. Allah da inşallah o şekilde kabul eder" dedi.

hasta2-002.jpg

Sağlık personelinin kaderinin bu olduğunu belirten Türüt, "Can taşırken, can kurtarma çabası içerisindeyken maalesef kendisi şehit oldu. Acının tarifi gerçekten yok. Kaybımız ve acımız büyük. Kendi kardeşimiz gibi üzüldük. Herkese Allah sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Hastane bahçesinde yapılan törenin ardından Yıldırım'ın cenazesi Erzurum Uzundere İlçe hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze namazı yarın öğle namazının ardından Uzundere İlçesine bağlı Kirazlı köy camisinde kılındıktan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde çalışan Yıldırım, dün akşam saatlerinde ambulansı ile Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine hasta nakli yaptığı sırada İyidere İlçesinde trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralı olarak çalıştığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum