1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Havalimanı için sondaj yapan gemiler midye mi arıyor?
Havalimanı için sondaj yapan gemiler midye mi arıyor?

Havalimanı için sondaj yapan gemiler midye mi arıyor?

Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar'da STK'ların davetlisi olarak katıldığı programda havalimanı yapımı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu!

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Rize Milletvekili Hasan Karal Pazar’da sivil toplum kuruluşları tarafından tertip edilen kahvaltı programına katıldı.

karal3-002.jpg

Havalimanı konusunda açıklamalarda bulunan Karal, “6 aydır Pazar’da havalimanı yapılacak denizin içinde gemiler sondaj çalışması yapıyor. Bunlar burada midye mi arıyor? Ya da yeni bir balık türü mü keşfetmeye çalışıyorlar? Devlet özel şirkete para vermiş burada 6 aydır zemin etüdü yaptırıyor. Ama muhalefet bunu saptırıp siyasi malzeme yapıyor” dedi.

karal2-004.jpg

Karal, havalimanı çalışmaları hakkında da bilgi vererek, “Burada yapılan çalışmalarda havalimanı yapılmasına engel bir durum ortaya çıkmamıştır. Sadece zeminin yumuşak olması nedeniyle maliyet yükselmiştir. Bu da havalimanının burada yapılmasına engel teşkil edecek bir durum değildir.” diye konuştu.

karal1-005.jpg

Pazar’da STK’ların önemli işler yaptığına vurgu yapan Karal, kendileri ile istişarede bulunduklarını ve bulunmaya da devam edeceklerini söyledi.

STK’lar adına konuşan Pazar Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ise “Sayın vekilimiz, bizlere olan desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerin üstün başarınızı mecliste bakanlık alarak taçlandıracağınıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.(Kaynak: www.pazar53.com)

galeri.gif

video1.png


Havalimanı için sondaj yapan gemiler midye mi... paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum